Steneker & van Westen Vastgoed

Steneker & van Westen Vastgoed is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Steneker & van Westen Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Steneker & van Westen Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Steneker & van Westen Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Steneker & van Westen Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Steneker & van Westen Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
  • Gemiddelde verkooptijd 89
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Steneker & van Westen Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Steneker & van Westen Vastgoed verkoopt

Steneker & van Westen Vastgoed is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Steneker & van Westen Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Steneker & van Westen Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 3 € 327.000
Lutjebroek 2 € 232.000
Oudesluis 1 € 195.000
Grootebroek 1 € 350.000
Venhuizen 1 € 985.000

Type woningen die Steneker & van Westen Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Steneker & van Westen Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Steneker & van Westen Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
vrijstaande woning
22%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
bovenwoning
11%
eindwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steneker & van Westen Vastgoed

Wat kost Steneker & van Westen Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Steneker & van Westen Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Steneker & van Westen Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Steneker & van Westen Vastgoed actief?

+

Steneker & van Westen Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Lutjebroek, Oudesluis, Grootebroek en Venhuizen.

In welk prijssegment is Steneker & van Westen Vastgoed actief?

+

Steneker & van Westen Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Steneker & van Westen Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 380.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan Steneker & van Westen Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!