Makelaars in Venhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Venhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 21 makelaars actief geweest in Venhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Venhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum Venhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Venhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Venhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
 • Aantal transacties 36
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Venhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Venhuizen

In Venhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 429.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 2.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Venhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Venhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 429.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Venhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Venhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 485.000.

Het meest voorkomende energielabel in Venhuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Venhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Venhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Venhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Venhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Streekgoed Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Venhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Venhuizen.

Populaire buurten in Venhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Venhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Venhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum Venhuizen

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. De Buurt

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Drieban (gedeeltelijk), Venhuiz

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Venhuizen

In Venhuizen zijn de afgelopen maand 36 woningen verkocht. Makelaar Streekgoed Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Venhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Buurt 28 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.295.000
Westerkerkweg 18 Steneker & van Westen Vastgoed € 985.000
Kerkweg 63 Kingma Makelaars € 895.000
Padland 22 Linda Jansen makelaardij € 775.000
De Buurt 111 John Greuter Makelaardij € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Venhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Venhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 21 makelaars actief geweest in Venhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Venhuizen.

Wat kost een makelaar in Venhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Venhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Venhuizen van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Venhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Venhuizen zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Venhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Venhuizen is Streekgoed Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Venhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Venhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Venhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Venhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!