Sens Makelaars

Sens Makelaars is een makelaar gevestigd in Teuge. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sens Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Sens Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Teuge en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sens Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Sens Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Sens Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 289.000
  • Gemiddelde verkooptijd 154
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Sens Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Sens Makelaars verkoopt

Sens Makelaars is het meeste actief in Teuge. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sens Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sens Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Teuge 1 € 289.000

Type woningen die Sens Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sens Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sens Makelaars het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
50%
halfvrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sens Makelaars

Wat kost Sens Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sens Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sens Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.200.

Waar is Sens Makelaars actief?

+

Sens Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Teuge.

In welk prijssegment is Sens Makelaars actief?

+

Sens Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sens Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 289.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Teuge

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Teuge en vergelijkbaar is aan Sens Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!