Sens Makelaars

Sens Makelaars is een makelaar gevestigd in Deventer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Sens Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Sens Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deventer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sens Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Sens Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Sens Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
  • Gemiddelde verkooptijd 100
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Sens Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Sens Makelaars verkoopt

Sens Makelaars is het meeste actief in Deventer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sens Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sens Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wilnis 1 € 469.000
Teuge 1 € 289.000
Deventer 1 € 375.000

Type woningen die Sens Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sens Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sens Makelaars het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sens Makelaars

Wat kost Sens Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sens Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sens Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Sens Makelaars actief?

+

Sens Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wilnis, Teuge en Deventer.

In welk prijssegment is Sens Makelaars actief?

+

Sens Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sens Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 378.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deventer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deventer en vergelijkbaar is aan Sens Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!