Douwma makelaardij

Douwma makelaardij is een makelaar gevestigd in Terwolde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Douwma makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Douwma makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terwolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Douwma makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Douwma makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Douwma makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Douwma makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Douwma makelaardij verkoopt

Douwma makelaardij is het meeste actief in Terwolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Douwma makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Douwma makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deventer 1 € 475.000
Terwolde 1 € 335.000
Purmerend 1 € 435.000

Type woningen die Douwma makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Douwma makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Douwma makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Douwma makelaardij

Wat kost Douwma makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Douwma makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Douwma makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Douwma makelaardij actief?

+

Douwma makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deventer, Terwolde en Purmerend.

In welk prijssegment is Douwma makelaardij actief?

+

Douwma makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Douwma makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 415.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terwolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terwolde en vergelijkbaar is aan Douwma makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!