Schieland Borsboom

Schieland Borsboom is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Schieland Borsboom hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Schieland Borsboom is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schieland Borsboom. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schieland Borsboom in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
  • Aantal transacties 175
Meer informatie over Schieland Borsboom
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schieland Borsboom verkoopt

Schieland Borsboom is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schieland Borsboom woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schieland Borsboom ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoetermeer 83 € 387.000
Rotterdam 27 € 424.000
Den Haag 13 € 337.000
Rijswijk 6 € 391.000
Amsterdam 5 € 496.000

Type woningen die Schieland Borsboom verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schieland Borsboom diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schieland Borsboom het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
portiekflat
18%
galerijflat
14%
maisonnette
7%
benedenwoning
6%
hoekwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
5%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
geschakelde woning
2%
vrijstaande woning
2%
portiekwoning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schieland Borsboom

Wat kost Schieland Borsboom bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schieland Borsboom voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schieland Borsboom je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Schieland Borsboom actief?

+

Schieland Borsboom heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk en Amsterdam.

In welk prijssegment is Schieland Borsboom actief?

+

Schieland Borsboom is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schieland Borsboom actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan Schieland Borsboom. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!