Van Brero & Breugem Makelaardij bv

Van Brero & Breugem Makelaardij bv is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Brero & Breugem Makelaardij bv hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Brero & Breugem Makelaardij bv is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Brero & Breugem Makelaardij bv. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Brero & Breugem Makelaardij bv in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -75.000
  • Aantal transacties 91
Meer informatie over Van Brero & Breugem Makelaardij bv
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Brero & Breugem Makelaardij bv verkoopt

Van Brero & Breugem Makelaardij bv is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Brero & Breugem Makelaardij bv woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Brero & Breugem Makelaardij bv ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoetermeer 88 € 349.000
Leidschendam 1 € 275.000
Den Haag 1 € 275.000
Moerkapelle 1 € 879.000

Type woningen die Van Brero & Breugem Makelaardij bv verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Brero & Breugem Makelaardij bv diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Brero & Breugem Makelaardij bv het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
portiekwoning
32%
hoekwoning
10%
galerijflat
6%
vrijstaande woning
3%
2 onder 1 kapwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Brero & Breugem Makelaardij bv

Wat kost Van Brero & Breugem Makelaardij bv bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Brero & Breugem Makelaardij bv voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Brero & Breugem Makelaardij bv je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Van Brero & Breugem Makelaardij bv actief?

+

Van Brero & Breugem Makelaardij bv heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoetermeer, Leidschendam, Den Haag en Moerkapelle.

In welk prijssegment is Van Brero & Breugem Makelaardij bv actief?

+

Van Brero & Breugem Makelaardij bv is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Brero & Breugem Makelaardij bv actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 353.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan Van Brero & Breugem Makelaardij bv. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!