Makelaars in Moerkapelle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Moerkapelle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Moerkapelle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Moerkapelle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Moerkapelle-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Moerkapelle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Moerkapelle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 33.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Moerkapelle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Moerkapelle

In Moerkapelle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 538.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 33.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Moerkapelle.

Bij de verkoop van een huis in Moerkapelle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 538.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Moerkapelle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Moerkapelle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 485.000.

Het meest voorkomende energielabel in Moerkapelle is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Moerkapelle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Moerkapelle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Moerkapelle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Moerkapelle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Perdijk ERA Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Moerkapelle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Moerkapelle.

Populaire buurten in Moerkapelle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Moerkapelle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Moerkapelle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Moerkapelle-Oost

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Jonge Veenen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 584.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Kern Moerkapelle

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Moerkapelle-West

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 574.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Moerkapelle

In Moerkapelle zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar Perdijk ERA Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Moerkapelle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Reigershof 6 Van Brero & Breugem Makelaardij bv € 879.000
Reigershof 6 Lagerweij & Fonk NVM Makelaars € 800.000
Koningsspil 72 Butler Makelaardij B.V. € 799.000
Binnenroede 20 Mos Makelaardij € 749.500
Van Swaanswijckstraat 1 Perdijk ERA Makelaardij € 570.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moerkapelle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Moerkapelle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Moerkapelle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Moerkapelle.

Wat kost een makelaar in Moerkapelle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Moerkapelle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Moerkapelle van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Moerkapelle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Moerkapelle zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Moerkapelle?

+

De meest verkopende makelaar van Moerkapelle is Perdijk ERA Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Moerkapelle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Moerkapelle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Moerkapelle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Moerkapelle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!