Naber Garantiemakelaars

Naber Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Naber Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Naber Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Naber Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Naber Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Naber Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Naber Garantiemakelaars verkoopt

Naber Garantiemakelaars is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Naber Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Naber Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 29 € 368.000
Berkel-Enschot 2 € 402.000

Type woningen die Naber Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Naber Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Naber Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
eindwoning
14%
portiekwoning
14%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Naber Garantiemakelaars

Wat kost Naber Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Naber Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Naber Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Naber Garantiemakelaars actief?

+

Naber Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg en Berkel-Enschot.

In welk prijssegment is Naber Garantiemakelaars actief?

+

Naber Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Naber Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan Naber Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!