Euro Hypotheken & Advies

Euro Hypotheken & Advies is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Euro Hypotheken & Advies hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Euro Hypotheken & Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Euro Hypotheken & Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Euro Hypotheken & Advies zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Euro Hypotheken & Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
  • Gemiddelde verkooptijd 103
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Euro Hypotheken & Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Euro Hypotheken & Advies verkoopt

Euro Hypotheken & Advies is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Euro Hypotheken & Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Euro Hypotheken & Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 3 € 318.000

Type woningen die Euro Hypotheken & Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Euro Hypotheken & Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Euro Hypotheken & Advies het meeste verkoopt is appartement.

tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Euro Hypotheken & Advies

Wat kost Euro Hypotheken & Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Euro Hypotheken & Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Euro Hypotheken & Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Euro Hypotheken & Advies actief?

+

Euro Hypotheken & Advies heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is Euro Hypotheken & Advies actief?

+

Euro Hypotheken & Advies is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Euro Hypotheken & Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 318.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Euro Hypotheken & Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!