Vwonen B.V

Vwonen B.V is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vwonen B.V hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vwonen B.V is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vwonen B.V. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vwonen B.V zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vwonen B.V in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 118
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Vwonen B.V
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Vwonen B.V verkoopt

Vwonen B.V is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vwonen B.V woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vwonen B.V ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoetermeer 1 € 350.000
Den Haag 1 € 445.000

Type woningen die Vwonen B.V verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vwonen B.V diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vwonen B.V het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
portiekflat
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vwonen B.V

Wat kost Vwonen B.V bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vwonen B.V voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vwonen B.V je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Vwonen B.V actief?

+

Vwonen B.V heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoetermeer en Den Haag.

In welk prijssegment is Vwonen B.V actief?

+

Vwonen B.V is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vwonen B.V actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan Vwonen B.V. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!