Eckhuys Makelaars B.V.

Eckhuys Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Twello. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eckhuys Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Eckhuys Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Twello en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eckhuys Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eckhuys Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 16.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Eckhuys Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Eckhuys Makelaars B.V. verkoopt

Eckhuys Makelaars B.V. is het meeste actief in Twello. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eckhuys Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eckhuys Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Twello 10 € 477.000
Deventer 3 € 336.000
Apeldoorn 2 € 278.000
Bathmen 1 € 399.000
Wilp 1 € 395.000

Type woningen die Eckhuys Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eckhuys Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eckhuys Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
24%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eckhuys Makelaars B.V.

Wat kost Eckhuys Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eckhuys Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eckhuys Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Eckhuys Makelaars B.V. actief?

+

Eckhuys Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Twello, Deventer, Apeldoorn, Bathmen en Wilp.

In welk prijssegment is Eckhuys Makelaars B.V. actief?

+

Eckhuys Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eckhuys Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Twello

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Twello en vergelijkbaar is aan Eckhuys Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!