Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o.

Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. is een makelaar gevestigd in Bloemendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bloemendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. verkoopt

Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. is het meeste actief in Bloemendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 1 € 1.195.000
Bloemendaal 1 € 1.500.000

Type woningen die Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o.

Wat kost Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 13.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 20.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 6.700 en de € 10.100.

Waar is Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. actief?

+

Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem en Bloemendaal.

In welk prijssegment is Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. actief?

+

Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bloemendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bloemendaal en vergelijkbaar is aan Dutch Brickx Real Estate Amsterdam e.o.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!