RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem

RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem verkoopt

RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 1 € 475.000

Type woningen die RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem

Wat kost RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem actief?

+

RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem.

In welk prijssegment is RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem actief?

+

RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan RE/MAX Telescoop Makelaars Haarlem. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!