Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Nootdorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nootdorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 586.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs verkoopt

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs is het meeste actief in Nootdorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nootdorp 12 € 666.000
Den Haag 6 € 529.000
Delft 3 € 361.000
Pijnacker 2 € 835.000
Monster 1 € 450.000

Type woningen die Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
5%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
maisonnette
5%
portiekflat
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs

Wat kost Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs actief?

+

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nootdorp, Den Haag, Delft, Pijnacker en Monster.

In welk prijssegment is Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs actief?

+

Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 586.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nootdorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nootdorp en vergelijkbaar is aan Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!