Desegno

Desegno is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Desegno hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Desegno is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Desegno. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Desegno zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Desegno in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Desegno
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Desegno verkoopt

Desegno is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Desegno woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Desegno ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 7 € 345.000
Den Horn 1 € 800.000

Type woningen die Desegno verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Desegno diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Desegno het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
33%
tussenwoning
33%
maisonnette
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Desegno

Wat kost Desegno bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Desegno voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Desegno je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Desegno actief?

+

Desegno heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen en Den Horn.

In welk prijssegment is Desegno actief?

+

Desegno is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Desegno actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Desegno. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!