Markant Garantiemakelaars

Markant Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Markant Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Markant Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Markant Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Markant Garantiemakelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Markant Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Markant Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Markant Garantiemakelaars verkoopt

Markant Garantiemakelaars is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Markant Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Markant Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 2 € 358.000
Zuidwolde 1 € 550.000
Zuidlaren 1 € 600.000
Grijpskerk 1 € 270.000

Type woningen die Markant Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Markant Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Markant Garantiemakelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
67%
bovenwoning
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Markant Garantiemakelaars

Wat kost Markant Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Markant Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Markant Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Markant Garantiemakelaars actief?

+

Markant Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Zuidwolde, Zuidlaren en Grijpskerk.

In welk prijssegment is Markant Garantiemakelaars actief?

+

Markant Garantiemakelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Markant Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Markant Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!