Allooy Vastgoed

Allooy Vastgoed is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Allooy Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Allooy Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Allooy Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Allooy Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 290.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 133.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Allooy Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Allooy Vastgoed verkoopt

Allooy Vastgoed is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Allooy Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Allooy Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 12 € 290.000

Type woningen die Allooy Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Allooy Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Allooy Vastgoed het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
57%
bovenwoning
14%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Allooy Vastgoed

Wat kost Allooy Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Allooy Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Allooy Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Allooy Vastgoed actief?

+

Allooy Vastgoed heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen.

In welk prijssegment is Allooy Vastgoed actief?

+

Allooy Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Allooy Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 290.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Allooy Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!