050Vastgoed

050Vastgoed is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 050Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 050Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 050Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij 050Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties 050Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 468.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over 050Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar 050Vastgoed verkoopt

050Vastgoed is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 050Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 050Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 4 € 468.000

Type woningen die 050Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 050Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 050Vastgoed het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 050Vastgoed

Wat kost 050Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 050Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 050Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is 050Vastgoed actief?

+

050Vastgoed heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen.

In welk prijssegment is 050Vastgoed actief?

+

050Vastgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 050Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 468.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan 050Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!