Noorderborg Makelaars

Noorderborg Makelaars is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Noorderborg Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Noorderborg Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Noorderborg Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Noorderborg Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Noorderborg Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 268.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Noorderborg Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Noorderborg Makelaars verkoopt

Noorderborg Makelaars is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Noorderborg Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Noorderborg Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ezinge 2 € 268.000

Type woningen die Noorderborg Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Noorderborg Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Noorderborg Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noorderborg Makelaars

Wat kost Noorderborg Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Noorderborg Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Noorderborg Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Noorderborg Makelaars actief?

+

Noorderborg Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Ezinge.

In welk prijssegment is Noorderborg Makelaars actief?

+

Noorderborg Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Noorderborg Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 268.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Noorderborg Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!