Makelaars in Houwerzijl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Houwerzijl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Houwerzijl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Houwerzijl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Houwerzijl.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Houwerzijl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Houwerzijl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Houwerzijl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 211.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Houwerzijl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Houwerzijl

In Houwerzijl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Houwerzijl.

Bij de verkoop van een huis in Houwerzijl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Houwerzijl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Houwerzijl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 211.000.

Het meest voorkomende energielabel in Houwerzijl is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Houwerzijl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Houwerzijl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Houwerzijl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Houwerzijl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Houwerzijl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Houwerzijl.

 • Havinga Makelaardij

  2. Havinga Makelaardij

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

  3. Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Houwerzijl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Houwerzijl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Houwerzijl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Houwerzijl

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 211.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Houwerzijl

In Houwerzijl zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Houwerzijl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hollemastraat 8 Havinga Makelaardij € 250.000
S. de Jongestraat 1 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 225.000
Hoofdstraat 4 Lamberink Makelaars € 159.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Houwerzijl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Houwerzijl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Houwerzijl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Houwerzijl.

Wat kost een makelaar in Houwerzijl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Houwerzijl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Houwerzijl van € 2.100 tot € 2.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Houwerzijl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Houwerzijl zijn € 1.100 a € 1.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Houwerzijl?

+

De meest verkopende makelaar van Houwerzijl is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Houwerzijl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Houwerzijl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Houwerzijl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Houwerzijl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!