DELANGE. Real Estate

DELANGE. Real Estate is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DELANGE. Real Estate hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DELANGE. Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DELANGE. Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij DELANGE. Real Estate zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties DELANGE. Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over DELANGE. Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar DELANGE. Real Estate verkoopt

DELANGE. Real Estate is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DELANGE. Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DELANGE. Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 437.000

Type woningen die DELANGE. Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DELANGE. Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DELANGE. Real Estate het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
portiekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DELANGE. Real Estate

Wat kost DELANGE. Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DELANGE. Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DELANGE. Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is DELANGE. Real Estate actief?

+

DELANGE. Real Estate heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is DELANGE. Real Estate actief?

+

DELANGE. Real Estate is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DELANGE. Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan DELANGE. Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!