Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties

Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties is een makelaar gevestigd in ’t Veld. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in ’t Veld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties verkoopt

Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties is het meeste actief in ’t Veld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sint Maartensvlotbrug 1 € 685.000
’t Veld 1 € 599.000
Schagen 1 € 365.000

Type woningen die Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
67%
hoekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties

Wat kost Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.100.

Waar is Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties actief?

+

Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sint Maartensvlotbrug, ’t Veld en Schagen.

In welk prijssegment is Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties actief?

+

Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 550.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in ’t Veld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van ’t Veld en vergelijkbaar is aan Dekker Agrarische Makelaardij en Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!