De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder

De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 161.000
  • Gemiddelde verkooptijd 87
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder verkoopt

De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 2 € 161.000

Type woningen die De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder

Wat kost De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 1.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 800 en de € 1.200.

Waar is De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder actief?

+

De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder.

In welk prijssegment is De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder actief?

+

De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 161.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan De Huurwoningbemiddelaar, Uw vastgoed beheerder. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!