De Heeren van Goede Huizen

De Heeren van Goede Huizen is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Heeren van Goede Huizen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Heeren van Goede Huizen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Heeren van Goede Huizen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Heeren van Goede Huizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Heeren van Goede Huizen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over De Heeren van Goede Huizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar De Heeren van Goede Huizen verkoopt

De Heeren van Goede Huizen is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Heeren van Goede Huizen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Heeren van Goede Huizen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Deurne 1 € 575.000
Eindhoven 1 € 350.000
Lieshout 1 € 390.000

Type woningen die De Heeren van Goede Huizen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Heeren van Goede Huizen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Heeren van Goede Huizen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Heeren van Goede Huizen

Wat kost De Heeren van Goede Huizen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Heeren van Goede Huizen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Heeren van Goede Huizen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Heeren van Goede Huizen actief?

+

De Heeren van Goede Huizen heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Deurne, Eindhoven en Lieshout.

In welk prijssegment is De Heeren van Goede Huizen actief?

+

De Heeren van Goede Huizen is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Heeren van Goede Huizen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan De Heeren van Goede Huizen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!