De Geldersche Makelaar

De Geldersche Makelaar is een makelaar gevestigd in Doorwerth. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Geldersche Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Geldersche Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doorwerth en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Geldersche Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Geldersche Makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Geldersche Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
  • Gemiddelde verkooptijd 98
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over De Geldersche Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar De Geldersche Makelaar verkoopt

De Geldersche Makelaar is het meeste actief in Doorwerth. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Geldersche Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Geldersche Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doorwerth 7 € 283.000
Heteren 1 € 395.000
Wolfheze 1 € 559.000
Renkum 1 € 365.000

Type woningen die De Geldersche Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Geldersche Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Geldersche Makelaar het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
33%
maisonnette
22%
tussenwoning
22%
galerijflat
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Geldersche Makelaar

Wat kost De Geldersche Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Geldersche Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Geldersche Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Geldersche Makelaar actief?

+

De Geldersche Makelaar heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doorwerth, Heteren, Wolfheze en Renkum.

In welk prijssegment is De Geldersche Makelaar actief?

+

De Geldersche Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Geldersche Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 330.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doorwerth

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doorwerth en vergelijkbaar is aan De Geldersche Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!