De Arend ORG B.V

De Arend ORG B.V is een makelaar gevestigd in Bad Nieuweschans. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Arend ORG B.V hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Arend ORG B.V is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bad Nieuweschans en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Arend ORG B.V. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Arend ORG B.V zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Arend ORG B.V in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 135
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over De Arend ORG B.V
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar De Arend ORG B.V verkoopt

De Arend ORG B.V is het meeste actief in Bad Nieuweschans. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Arend ORG B.V woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Arend ORG B.V ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bad Nieuweschans 1 € 439.000

Type woningen die De Arend ORG B.V verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Arend ORG B.V diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Arend ORG B.V het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Arend ORG B.V

Wat kost De Arend ORG B.V bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Arend ORG B.V voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Arend ORG B.V je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Arend ORG B.V actief?

+

De Arend ORG B.V heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Bad Nieuweschans.

In welk prijssegment is De Arend ORG B.V actief?

+

De Arend ORG B.V is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Arend ORG B.V actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bad Nieuweschans

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bad Nieuweschans en vergelijkbaar is aan De Arend ORG B.V. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!