Dassen Garantiemakelaars

Dassen Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Goirle. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Dassen Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dassen Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goirle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dassen Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dassen Garantiemakelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dassen Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Dassen Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dassen Garantiemakelaars verkoopt

Dassen Garantiemakelaars is het meeste actief in Goirle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dassen Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dassen Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goirle 7 € 441.000
Leiderdorp 1 € 398.000
Berkel-Enschot 1 € 739.000
Tilburg 1 € 496.000

Type woningen die Dassen Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dassen Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dassen Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
geschakelde woning
21%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dassen Garantiemakelaars

Wat kost Dassen Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dassen Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dassen Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Dassen Garantiemakelaars actief?

+

Dassen Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goirle, Leiderdorp, Berkel-Enschot en Tilburg.

In welk prijssegment is Dassen Garantiemakelaars actief?

+

Dassen Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dassen Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 472.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goirle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goirle en vergelijkbaar is aan Dassen Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!