CARO makelaars & taxateurs

CARO makelaars & taxateurs is een makelaar gevestigd in Borculo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt CARO makelaars & taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. CARO makelaars & taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Borculo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CARO makelaars & taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij CARO makelaars & taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties CARO makelaars & taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 333.000
  • Gemiddelde verkooptijd 114
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over CARO makelaars & taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar CARO makelaars & taxateurs verkoopt

CARO makelaars & taxateurs is het meeste actief in Borculo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CARO makelaars & taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CARO makelaars & taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Holten 1 € 240.000
Borculo 1 € 425.000

Type woningen die CARO makelaars & taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CARO makelaars & taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CARO makelaars & taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CARO makelaars & taxateurs

Wat kost CARO makelaars & taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CARO makelaars & taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CARO makelaars & taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is CARO makelaars & taxateurs actief?

+

CARO makelaars & taxateurs heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Holten en Borculo.

In welk prijssegment is CARO makelaars & taxateurs actief?

+

CARO makelaars & taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CARO makelaars & taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 333.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Borculo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Borculo en vergelijkbaar is aan CARO makelaars & taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!