Boer Makelaardij b.v.

Boer Makelaardij b.v. is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Boer Makelaardij b.v. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boer Makelaardij b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boer Makelaardij b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boer Makelaardij b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Boer Makelaardij b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Boer Makelaardij b.v. verkoopt

Boer Makelaardij b.v. is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boer Makelaardij b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boer Makelaardij b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 18 € 408.000
Moordrecht 3 € 435.000
Waddinxveen 2 € 360.000
Reeuwijk 1 € 375.000

Type woningen die Boer Makelaardij b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boer Makelaardij b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boer Makelaardij b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
58%
portiekflat
13%
eindwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
4%
galerijflat
4%
geschakelde woning
4%
hoekwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boer Makelaardij b.v.

Wat kost Boer Makelaardij b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boer Makelaardij b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boer Makelaardij b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Boer Makelaardij b.v. actief?

+

Boer Makelaardij b.v. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Moordrecht, Waddinxveen en Reeuwijk.

In welk prijssegment is Boer Makelaardij b.v. actief?

+

Boer Makelaardij b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boer Makelaardij b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 406.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Boer Makelaardij b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!