Beije Vastgoed

Beije Vastgoed is een makelaar gevestigd in Voorschoten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beije Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Beije Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beije Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Beije Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Beije Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Beije Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Beije Vastgoed verkoopt

Beije Vastgoed is het meeste actief in Voorschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beije Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beije Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorschoten 7 € 346.000
Leiden 1 € 399.000

Type woningen die Beije Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beije Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beije Vastgoed het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
eindwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beije Vastgoed

Wat kost Beije Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beije Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beije Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Beije Vastgoed actief?

+

Beije Vastgoed heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorschoten en Leiden.

In welk prijssegment is Beije Vastgoed actief?

+

Beije Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beije Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 318.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorschoten en vergelijkbaar is aan Beije Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!