Frans Spendel Makelaardij

Frans Spendel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Voorschoten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frans Spendel Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frans Spendel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frans Spendel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frans Spendel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 526.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -174.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Frans Spendel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Frans Spendel Makelaardij verkoopt

Frans Spendel Makelaardij is het meeste actief in Voorschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frans Spendel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frans Spendel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorschoten 15 € 627.000
Leiden 3 € 318.000
Zoeterwoude 2 € 525.000
Leidschendam 1 € 280.000
Gouderak 1 € 365.000

Type woningen die Frans Spendel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frans Spendel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frans Spendel Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
18%
portiekwoning
18%
hoekwoning
12%
eindwoning
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frans Spendel Makelaardij

Wat kost Frans Spendel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frans Spendel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frans Spendel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Frans Spendel Makelaardij actief?

+

Frans Spendel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorschoten, Leiden, Zoeterwoude, Leidschendam en Gouderak.

In welk prijssegment is Frans Spendel Makelaardij actief?

+

Frans Spendel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frans Spendel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 526.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorschoten en vergelijkbaar is aan Frans Spendel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!