ATINS Makelaars & Hypotheken

ATINS Makelaars & Hypotheken is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ATINS Makelaars & Hypotheken hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ATINS Makelaars & Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ATINS Makelaars & Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ATINS Makelaars & Hypotheken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ATINS Makelaars & Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 458.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over ATINS Makelaars & Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar ATINS Makelaars & Hypotheken verkoopt

ATINS Makelaars & Hypotheken is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ATINS Makelaars & Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ATINS Makelaars & Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 290.000
Schiedam 1 € 625.000

Type woningen die ATINS Makelaars & Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ATINS Makelaars & Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ATINS Makelaars & Hypotheken het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ATINS Makelaars & Hypotheken

Wat kost ATINS Makelaars & Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ATINS Makelaars & Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ATINS Makelaars & Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is ATINS Makelaars & Hypotheken actief?

+

ATINS Makelaars & Hypotheken heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Schiedam.

In welk prijssegment is ATINS Makelaars & Hypotheken actief?

+

ATINS Makelaars & Hypotheken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ATINS Makelaars & Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 458.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan ATINS Makelaars & Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!