ADDRESS AMSTERDAM

ADDRESS AMSTERDAM is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ADDRESS AMSTERDAM hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ADDRESS AMSTERDAM is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ADDRESS AMSTERDAM. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ADDRESS AMSTERDAM zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ADDRESS AMSTERDAM in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 685.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over ADDRESS AMSTERDAM
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar ADDRESS AMSTERDAM verkoopt

ADDRESS AMSTERDAM is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ADDRESS AMSTERDAM woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ADDRESS AMSTERDAM ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 5 € 707.000
Ouderkerk aan de Amstel 1 € 575.000

Type woningen die ADDRESS AMSTERDAM verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ADDRESS AMSTERDAM diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ADDRESS AMSTERDAM het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
43%
benedenwoning
29%
galerijflat
14%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ADDRESS AMSTERDAM

Wat kost ADDRESS AMSTERDAM bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ADDRESS AMSTERDAM voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ADDRESS AMSTERDAM je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.400 en de € 5.100.

Waar is ADDRESS AMSTERDAM actief?

+

ADDRESS AMSTERDAM heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel.

In welk prijssegment is ADDRESS AMSTERDAM actief?

+

ADDRESS AMSTERDAM is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ADDRESS AMSTERDAM actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 685.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan ADDRESS AMSTERDAM. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!