Makelaars in Ouderkerk aan de Amstel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ouderkerk aan de Amstel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 26 makelaars actief geweest in Ouderkerk aan de Amstel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ouderkerk aan de Amstel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ouderkerk aan de Amstel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 802.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -288.000
 • Aantal transacties 66
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ouderkerk aan de Amstel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 605.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -288.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ouderkerk aan de Amstel.

Bij de verkoop van een huis in Ouderkerk aan de Amstel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 605.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ouderkerk aan de Amstel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ouderkerk aan de Amstel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 802.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ouderkerk aan de Amstel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ouderkerk aan de Amstel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ouderkerk aan de Amstel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ouderkerk aan de Amstel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ouderkerk aan de Amstel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wind makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ouderkerk aan de Amstel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ouderkerk aan de Amstel.

 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 758.000
  Woningen verkocht
  12
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 741.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.004.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Ouderkerk aan de Amstel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ouderkerk aan de Amstel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ouderkerk aan de Amstel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ouderkerk aan de Amstel

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 774.000
  Woningen verkocht
  63
 • 2. Verspreide huizen in de Bullewijker polder

  Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.548.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen langs De Bullewijk en De Hole

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.050.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel zijn de afgelopen maand 66 woningen verkocht. Makelaar Wind makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ouderkerk aan de Amstel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Korte Dwarsweg 11 Atsma makelaardij en taxatie € 1.795.000
Kerkstraat 49 Broersma Wonen € 1.625.000
Tuinfluiter 1 Wind makelaars € 1.595.000
Goudplevier 21 Lunshof Makelaardij € 1.500.000
Rondehoep Oost 21 KIJCK. makelaars € 1.500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ouderkerk aan de Amstel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ouderkerk aan de Amstel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 26 makelaars actief geweest in Ouderkerk aan de Amstel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ouderkerk aan de Amstel.

Wat kost een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel van € 8.000 tot € 9.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ouderkerk aan de Amstel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ouderkerk aan de Amstel zijn € 4.000 a € 6.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ouderkerk aan de Amstel?

+

De meest verkopende makelaar van Ouderkerk aan de Amstel is Wind makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ouderkerk aan de Amstel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ouderkerk aan de Amstel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ouderkerk aan de Amstel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ouderkerk aan de Amstel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!