WoningPlus makelaardij

WoningPlus makelaardij is een makelaar gevestigd in Werkhoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt WoningPlus makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. WoningPlus makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Werkhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WoningPlus makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij WoningPlus makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties WoningPlus makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over WoningPlus makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar WoningPlus makelaardij verkoopt

WoningPlus makelaardij is het meeste actief in Werkhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WoningPlus makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WoningPlus makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Houten 2 € 428.000
Utrecht 1 € 375.000

Type woningen die WoningPlus makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WoningPlus makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WoningPlus makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WoningPlus makelaardij

Wat kost WoningPlus makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WoningPlus makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WoningPlus makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is WoningPlus makelaardij actief?

+

WoningPlus makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Houten en Utrecht.

In welk prijssegment is WoningPlus makelaardij actief?

+

WoningPlus makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WoningPlus makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Werkhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Werkhoven en vergelijkbaar is aan WoningPlus makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!