Provier Vastgoedadviseurs B.V.

Provier Vastgoedadviseurs B.V. is een makelaar gevestigd in Sneek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Provier Vastgoedadviseurs B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Provier Vastgoedadviseurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sneek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Provier Vastgoedadviseurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Provier Vastgoedadviseurs B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Provier Vastgoedadviseurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 225.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Provier Vastgoedadviseurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Provier Vastgoedadviseurs B.V. verkoopt

Provier Vastgoedadviseurs B.V. is het meeste actief in Sneek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Provier Vastgoedadviseurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Provier Vastgoedadviseurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sneek 1 € 225.000

Type woningen die Provier Vastgoedadviseurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Provier Vastgoedadviseurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Provier Vastgoedadviseurs B.V. het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Provier Vastgoedadviseurs B.V.

Wat kost Provier Vastgoedadviseurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Provier Vastgoedadviseurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Provier Vastgoedadviseurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is Provier Vastgoedadviseurs B.V. actief?

+

Provier Vastgoedadviseurs B.V. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Sneek.

In welk prijssegment is Provier Vastgoedadviseurs B.V. actief?

+

Provier Vastgoedadviseurs B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Provier Vastgoedadviseurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 225.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sneek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sneek en vergelijkbaar is aan Provier Vastgoedadviseurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!