GGV Vastgoed bv

GGV Vastgoed bv is een makelaar gevestigd in Cadier en Keer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt GGV Vastgoed bv hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. GGV Vastgoed bv is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Cadier en Keer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GGV Vastgoed bv. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij GGV Vastgoed bv zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties GGV Vastgoed bv in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 298.000
  • Gemiddelde verkooptijd 17
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over GGV Vastgoed bv
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar GGV Vastgoed bv verkoopt

GGV Vastgoed bv is het meeste actief in Cadier en Keer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GGV Vastgoed bv woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GGV Vastgoed bv ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Cadier en Keer 1 € 330.000
Meerssen 1 € 265.000

Type woningen die GGV Vastgoed bv verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GGV Vastgoed bv diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GGV Vastgoed bv het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
50%
2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GGV Vastgoed bv

Wat kost GGV Vastgoed bv bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GGV Vastgoed bv voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GGV Vastgoed bv je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is GGV Vastgoed bv actief?

+

GGV Vastgoed bv heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Cadier en Keer en Meerssen.

In welk prijssegment is GGV Vastgoed bv actief?

+

GGV Vastgoed bv is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GGV Vastgoed bv actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 298.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Cadier en Keer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Cadier en Keer en vergelijkbaar is aan GGV Vastgoed bv. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!