Faber Wonen

Faber Wonen is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Faber Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Faber Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Faber Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Faber Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Faber Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Faber Wonen verkoopt

Faber Wonen is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Faber Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Faber Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 6 € 325.000
Amsterdam 2 € 545.000
Waalwijk 1 € 285.000
Kruisland 1 € 498.000
Vlaardingen 1 € 450.000

Type woningen die Faber Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Faber Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Faber Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
2 onder 1 kapwoning
18%
vrijstaande woning
18%
eindwoning
8%
hoekwoning
8%
geschakelde woning
4%
portiekflat
4%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Faber Wonen

Wat kost Faber Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Faber Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Faber Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Faber Wonen actief?

+

Faber Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Amsterdam, Waalwijk, Kruisland en Vlaardingen.

In welk prijssegment is Faber Wonen actief?

+

Faber Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Faber Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 378.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Faber Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!