F1 & RIANT Makelaars

F1 & RIANT Makelaars is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt F1 & RIANT Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. F1 & RIANT Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van F1 & RIANT Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij F1 & RIANT Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties F1 & RIANT Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 241.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over F1 & RIANT Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar F1 & RIANT Makelaars verkoopt

F1 & RIANT Makelaars is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar F1 & RIANT Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt F1 & RIANT Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 2 € 241.000

Type woningen die F1 & RIANT Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat F1 & RIANT Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat F1 & RIANT Makelaars het meeste verkoopt is tussenverdieping.

tussenverdieping
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in F1 & RIANT Makelaars

Wat kost F1 & RIANT Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van F1 & RIANT Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer F1 & RIANT Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is F1 & RIANT Makelaars actief?

+

F1 & RIANT Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen.

In welk prijssegment is F1 & RIANT Makelaars actief?

+

F1 & RIANT Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar F1 & RIANT Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 241.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan F1 & RIANT Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!