Expat Property Brokers

Expat Property Brokers is een makelaar gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Expat Property Brokers hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Expat Property Brokers is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Driebergen-Rijsenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Expat Property Brokers. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Expat Property Brokers zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Expat Property Brokers in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Expat Property Brokers
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Expat Property Brokers verkoopt

Expat Property Brokers is het meeste actief in Driebergen-Rijsenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Expat Property Brokers woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Expat Property Brokers ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Driebergen-Rijsenburg 1 € 275.000
Weesp 1 € 565.000

Type woningen die Expat Property Brokers verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Expat Property Brokers diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Expat Property Brokers het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Expat Property Brokers

Wat kost Expat Property Brokers bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Expat Property Brokers voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Expat Property Brokers je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Expat Property Brokers actief?

+

Expat Property Brokers heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Driebergen-Rijsenburg en Weesp.

In welk prijssegment is Expat Property Brokers actief?

+

Expat Property Brokers is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Expat Property Brokers actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Driebergen-Rijsenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Driebergen-Rijsenburg en vergelijkbaar is aan Expat Property Brokers. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!