Duynwijck Makelaardij

Duynwijck Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Duynwijck Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Duynwijck Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Duynwijck Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Duynwijck Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Duynwijck Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 482.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Duynwijck Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Duynwijck Makelaardij verkoopt

Duynwijck Makelaardij is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Duynwijck Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Duynwijck Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 1 € 595.000
Beverwijk 1 € 369.000

Type woningen die Duynwijck Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Duynwijck Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Duynwijck Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duynwijck Makelaardij

Wat kost Duynwijck Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Duynwijck Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Duynwijck Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Duynwijck Makelaardij actief?

+

Duynwijck Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem en Beverwijk.

In welk prijssegment is Duynwijck Makelaardij actief?

+

Duynwijck Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Duynwijck Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 482.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan Duynwijck Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!