Buise van Soest Makelaars

Buise van Soest Makelaars is een makelaar gevestigd in Wassenaar. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Buise van Soest Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Buise van Soest Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wassenaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buise van Soest Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Buise van Soest Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Buise van Soest Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 924.000
  • Gemiddelde verkooptijd 182
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Buise van Soest Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Buise van Soest Makelaars verkoopt

Buise van Soest Makelaars is het meeste actief in Wassenaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buise van Soest Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buise van Soest Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wassenaar 1 € 1.549.000
Hensbroek 1 € 300.000

Type woningen die Buise van Soest Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buise van Soest Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buise van Soest Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
portiekflat
17%
vrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
8%
halfvrijstaande woning
8%
hoekwoning
8%
tussenverdieping
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buise van Soest Makelaars

Wat kost Buise van Soest Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buise van Soest Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buise van Soest Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.600 en de € 6.900.

Waar is Buise van Soest Makelaars actief?

+

Buise van Soest Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wassenaar en Hensbroek.

In welk prijssegment is Buise van Soest Makelaars actief?

+

Buise van Soest Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buise van Soest Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 924.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wassenaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wassenaar en vergelijkbaar is aan Buise van Soest Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!