Broch Makelaardij

Broch Makelaardij is een makelaar gevestigd in Monster. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Broch Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Broch Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Monster en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Broch Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Broch Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Broch Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Broch Makelaardij verkoopt

Broch Makelaardij is het meeste actief in Monster. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Broch Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Broch Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Monster 8 € 432.000
‘s-Gravenzande 3 € 523.000
Opmeer 1 € 320.000
Wervershoof 1 € 495.000
Hoek van Holland 1 € 460.000

Type woningen die Broch Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Broch Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Broch Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
54%
hoekwoning
13%
bovenwoning
8%
benedenwoning
5%
maisonnette
5%
portiekflat
5%
vrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Broch Makelaardij

Wat kost Broch Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Broch Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Broch Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Broch Makelaardij actief?

+

Broch Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Monster, ‘s-Gravenzande, Opmeer, Wervershoof en Hoek van Holland.

In welk prijssegment is Broch Makelaardij actief?

+

Broch Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Broch Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 445.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Monster

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Monster en vergelijkbaar is aan Broch Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!