Brandsma Makelaars

Brandsma Makelaars is een makelaar gevestigd in Leek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Brandsma Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brandsma Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brandsma Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Brandsma Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Brandsma Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 249.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Brandsma Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Brandsma Makelaars verkoopt

Brandsma Makelaars is het meeste actief in Leek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brandsma Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brandsma Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leek 1 € 249.000

Type woningen die Brandsma Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brandsma Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brandsma Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
vrijstaande woning
38%
hoekwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brandsma Makelaars

Wat kost Brandsma Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brandsma Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brandsma Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.900.

Waar is Brandsma Makelaars actief?

+

Brandsma Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Leek.

In welk prijssegment is Brandsma Makelaars actief?

+

Brandsma Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brandsma Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 249.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leek en vergelijkbaar is aan Brandsma Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!