Bosrijck makelaars & taxateurs

Bosrijck makelaars & taxateurs is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bosrijck makelaars & taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bosrijck makelaars & taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bosrijck makelaars & taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bosrijck makelaars & taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bosrijck makelaars & taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Bosrijck makelaars & taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Bosrijck makelaars & taxateurs verkoopt

Bosrijck makelaars & taxateurs is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bosrijck makelaars & taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bosrijck makelaars & taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 1 € 388.000

Type woningen die Bosrijck makelaars & taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bosrijck makelaars & taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bosrijck makelaars & taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bosrijck makelaars & taxateurs

Wat kost Bosrijck makelaars & taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bosrijck makelaars & taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bosrijck makelaars & taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Bosrijck makelaars & taxateurs actief?

+

Bosrijck makelaars & taxateurs heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn.

In welk prijssegment is Bosrijck makelaars & taxateurs actief?

+

Bosrijck makelaars & taxateurs is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bosrijck makelaars & taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 388.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Bosrijck makelaars & taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!