&Bijleveld makelaardij b.v.

&Bijleveld makelaardij b.v. is een makelaar gevestigd in . Dit makelaarskantoor is een kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt &Bijleveld makelaardij b.v. hun uitgebreide diensten aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties . &Bijleveld makelaardij b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in en omgeving. De makelaar is daarom actief in een segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van &Bijleveld makelaardij b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties &Bijleveld makelaardij b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € (geen data beschikbaar)
  • Aantal transacties
Meer informatie over &Bijleveld makelaardij b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top plaatsen waar &Bijleveld makelaardij b.v. verkoopt

&Bijleveld makelaardij b.v. is het meeste actief in . Dit makelaarskantoor verkoopt verder in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar &Bijleveld makelaardij b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt &Bijleveld makelaardij b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die &Bijleveld makelaardij b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat &Bijleveld makelaardij b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat &Bijleveld makelaardij b.v. het meeste verkoopt is .

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in &Bijleveld makelaardij b.v.

Wat kost &Bijleveld makelaardij b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € (geen data beschikbaar) zijn. De maximale kosten zijn € € (geen data beschikbaar). Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van &Bijleveld makelaardij b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer &Bijleveld makelaardij b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € (geen data beschikbaar) en de € (geen data beschikbaar).

Waar is &Bijleveld makelaardij b.v. actief?

+

&Bijleveld makelaardij b.v. heeft de afgelopen periode in 0 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in .

In welk prijssegment is &Bijleveld makelaardij b.v. actief?

+

&Bijleveld makelaardij b.v. is actief in een prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar &Bijleveld makelaardij b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € (geen data beschikbaar). De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van en vergelijkbaar is aan &Bijleveld makelaardij b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!