Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs

Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 99
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs verkoopt

Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 400.000

Type woningen die Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs

Wat kost Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs actief?

+

Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs actief?

+

Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Berger & Klodé nvm makelaars en taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!