Bel de makelaar

Bel de makelaar is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bel de makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bel de makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bel de makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bel de makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bel de makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Bel de makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Bel de makelaar verkoopt

Bel de makelaar is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bel de makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bel de makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zuidland 1 € 265.000
Amsterdam 1 € 650.000

Type woningen die Bel de makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bel de makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bel de makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
75%
benedenwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bel de makelaar

Wat kost Bel de makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bel de makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bel de makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Bel de makelaar actief?

+

Bel de makelaar heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zuidland en Amsterdam.

In welk prijssegment is Bel de makelaar actief?

+

Bel de makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bel de makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 457.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Bel de makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!