Ares Makelaardij

Ares Makelaardij is een makelaar gevestigd in Folsgare. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ares Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ares Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Folsgare en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ares Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ares Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ares Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 745.000
  • Gemiddelde verkooptijd 108
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Ares Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Ares Makelaardij verkoopt

Ares Makelaardij is het meeste actief in Folsgare. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ares Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ares Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sneek 1 € 745.000

Type woningen die Ares Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ares Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ares Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ares Makelaardij

Wat kost Ares Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ares Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ares Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.600.

Waar is Ares Makelaardij actief?

+

Ares Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Sneek.

In welk prijssegment is Ares Makelaardij actief?

+

Ares Makelaardij is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ares Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 745.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Folsgare

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Folsgare en vergelijkbaar is aan Ares Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!