Akloe Assurantiën B.V.

Akloe Assurantiën B.V. is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Akloe Assurantiën B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Akloe Assurantiën B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Akloe Assurantiën B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Akloe Assurantiën B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Akloe Assurantiën B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 370.000
  • Gemiddelde verkooptijd 73
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -80.000
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Akloe Assurantiën B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Akloe Assurantiën B.V. verkoopt

Akloe Assurantiën B.V. is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Akloe Assurantiën B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Akloe Assurantiën B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 370.000

Type woningen die Akloe Assurantiën B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Akloe Assurantiën B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Akloe Assurantiën B.V. het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Akloe Assurantiën B.V.

Wat kost Akloe Assurantiën B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Akloe Assurantiën B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Akloe Assurantiën B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Akloe Assurantiën B.V. actief?

+

Akloe Assurantiën B.V. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is Akloe Assurantiën B.V. actief?

+

Akloe Assurantiën B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Akloe Assurantiën B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 370.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan Akloe Assurantiën B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!